Prémium minőségű csőkútszivattyúk raktárról

Problémamentes szivattyúzás

Egyedi igények alapján
Prémium minőségben
Márkafelár nélkül

Mi abban hiszünk, hogy akkor jó a szivattyú, ha telepítés után az ember el is felejtheti és akár évtizedekig stabilan működik.

Az AMP szivattyúk ilyenek.

Amennyiben szeretne minket jobban megismerni, görgessen lejjebb és olvasson tovább!

AMP

Az AMP ipari szivattyú a legjobb választás

Ha azonnali megoldásra van szüksége, akkor a legjobb helyen jár:
Raktárról, sok esetben aznap tudjuk szállítani a kiválasztott terméket!

Szivattyú kiválasztás

Nincs két egyforma kút és vízelláó rendszer, ezért az Ön egyedi igényei alapján  méretezzük a szivattyúkat.

 

SOS segítség - Szerviz

Ha szivattyúja megállt, azonnal hívjon minket – jó eséllyel raktárról tudjuk pótolni azt és a javításban is segítünk.

 

Termálszivattyúk

Termálkutakba akár 90 °C fokos hőmérsékletig tudunk adni szivattyút!

 

Prémium szivattyút kap PROFI segítséggel és GYORS szállítással

A világ vezető motor- gyártója áll mögöttünk

A Franklin Electric neve közel 80 éve egyet jelent a stabil működéssel – nem véletlenül használják a nagy gyártók is (pl. Willo, Grundfos) a szivattyúikhoz.

Profi szakértelem és kedves támogatás

Mi minden ügyféllel emberként bánunk, és nem fog elveszni egy személytelen telefonközpontban. Mindenkinek személyesen segítünk!

Raktárról, akár azonnal tudunk szállítani

Immáron 20 éve ismerjük a piac igényeit, így rendelkezünk a megfelelő raktárkészlettel, hogy akár egy napon belül biztosítani tudjuk Önnek az igényére épített szivattyút.

Öt tényező, melyek együtt garantálják a profi és stabilan működő ipari szivattyúkat

Húsz év alatt tökélyre fejlesztettük a munkamódszerünket

1) A szivattyúk lelke: az ultrastabil Franklin motor

A Franklin Electric egy 80 éves amerikai vállalat mely már évtizedek óta a világ top 1 motorbeszállítója. A multinacionális cégek mellett mi is ezért választottuk a szivattyúk alapjául.

Az 1944-ben alapított Franklin Electric kis gépjárműgyártó cégből nőtte ki magát, és napjainkban a víz és üzemanyag mozgatására szolgáló rendszerek, szivattyúk világszinten vezető szállítójává vált. Az elektromos motor üzletágból több mint egy milliárd dolláros bevételt elérő vállalkozás folyamatos fejlesztéseivel, innovációival a legújabb technológiával gyártja termékeit.

A gyártó 1989-ben lépett a New York-i tőzsdére. Az akkori részvényárfolyama mára az 50-szeresére emelkedett!

2) AMP Technologies: A kézzel készült csúcsminőség

20 éve működő magyar családi vállalkozásként számunkra minden ügyfél egyedi, nem alkalmazunk tömeggyártást, minden szivattyúra külön odafigyelünk, valódi manufakturális minőséget biztosítva a megrendelőinknek – csak épp az ezzel járó felárat nem kell megfizetni.

3) Egyedi igények - azonnali gyártással

Szakmai támogatással, tanácsadással egybekötve építjük meg az Ön számára legideálisabb szivattyút.

Az elmúlt húsz évben mindenféle szituációval és alkalmazási területtel találkoztunk már, Önnek is fogunk tudni személyre szabottan segíteni!

4) Nem várt helyzetben gyors segítség

Nincs kieső veszteség többé – a meghibásodott szivattyú helyett azonnal tudunk adni újat és viszonylag gyorsan megjavítjuk a hibás darabot, hogy ne álljon le a termelés.

Mivel Magyarországon cégünk a Franklin Electric hivatalos márkaszervize és az AMP gyártója, ezért mind a búvármotorhoz, mind pedig a pumpatestekhez – döntően készletről – tudjuk biztosítani a szükséges alkatrészeket.

5) 25 év szakértelem, VIP támogatás

Értjük a vásárlóink igényeit, húsz év szakmai tapasztalatával minden helyzetben tudunk segíteni.

Barátságos kiszolgálás mellett tűpontosan azt fogja kapni, amire szüksége van. Ráadásul profi minőségben, ugyanakkor márkafelár nélkül!

Fontos tudni:

A nem megfelelően kiválasztott szivattyú idő előtt tönkremehet → ami kapkodáshoz, felesleges pluszköltségekhez, anyagi károkhoz vezethet

A hirtelen leállás súlyos károkat, ügyfélvesztést és pótolhatatlan profitkiesést okoz!

Ezekre figyeljen a szivattyú kiválasztásakor

A helytelen kiválasztás feleslegesen magas villanyszámlához, a szivattyú károsodásához, akár a kút tönkremeneteléhez is vezethet. Figyeljen a legfontosabb szempontokra:

Vízhozam

Egy szivattyú kiválasztásánál a legelső szempont az, hogy mennyi vizet szeretnénk kitermelni vele, vagyis mennyi a vízigényünk. (Ennek meghatározásakor semmiképp sem feledkezzünk meg a kútból kitermelhető víz maximális mennyiségéről.)

Nyomás

Az elvárt víznyomás meghatározásánál sok szempontot figyelembe kell venni (pl. hogy milyen mélyről, milyen messzire, vagy éppen milyen magasra kell szállítania vizet. A lényeg, hogy végül megfelelő nyomáson álljon rendelkezésre a kívánt vízmennyiség.

A kút sajátosságai

Már a szivattyú kiválasztásakor célszerű figyelembe venni a kút adatait; belső átmérőjét, az üzemben kitermelhető víz mennyiségét, a szűrő elhelyezkedését és az ún. üzemi vízszintet (vagyis a kitermelni kívánt vízmennyiséghez tartozó vízszintet).

FONTOS, hogy adott feladatra a lehető legjobb hatásfokú szivattyút válasszuk, hiszen sok pénzt takaríthatunk meg vele.


Így válasszunk a MUNKAPONTRA szivattyút

A helyes szivattyú-választás menete:

  1. Az elvárt vízhozamot és a több összetevőből álló nyomásigényt meghatározva megállapítjuk az ún. munkapontot, ahol az Ön elvárásainak megfelelően dolgozik majd a szivattyú,
  2. Ezután megkeressük azt a szivattyú testet, mely kimondottan erre a munkapontra lett tervezve és gyártva,
  3. Végül a szivattyú testet ellátjuk a feladathoz legjobban illő motorral.

Ha sikerül a feladatra leginkább illeszkedő (optimális) szivattyút megtalálnunk, akkor pl. nem keletkezik felesleges villanyszámlánk, ami éves viszonylatban akár több százezer forint különbséget jelent. Továbbá elkerülhetjük azt is, hogy a helytelen szivattyú kiválasztásnak köszönhetően maradandó károsodás érje a szivattyút, vagy a kutat, ami még nagyobb káresemény.

A lényeg az, hogy találjuk meg a lehető legjobb búvárszivattyút, melynek az optimális vízmennyiség / nyomás (Q/H)) munkapontja megegyezik az Ön által elvárt Q/H munkaponttal.

Mi abban hiszünk, hogy akkor jó a szivattyú, ha telepítés után az ember el is felejtheti és akár évtizedekig stabilan működik.

Az AMP szivattyúk ilyenek.

Cégadatok

AGRI-MACH Kft.
6000 Kecskemét, Kisfái 200/a.
Nyitva tartás: H-P 8.00-16.00

Hasznos linkek

Adatkezelési tájékoztató »
ÁSZF »
Katalógus letöltése »

Kapcsolat

Irodai telefon: +36 20 399 9012
E-mail: iroda@agri-mach.hu

Copyright © 2021. | Agri-Mach Kft. | Minden jog fenntartva!